Foredrag ved forfatter Deniz Serinci

Torsdag d. 24. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Nr. Bjert Kirke, Sletteskovvej 2, 6000 Kolding

Aktuelle forhold i Mellemøsten

Til denne sogneaften får vi besøg af journalist, forfatter, foredragsholder og Mellemøst-kender Deniz Serinci. Deniz Serinci har rejst i Mellemøsten mange gange for at researche til sine bøger om forskellige perspektiver på den del af verden og mennesker, der lever der.

Deniz Serinci bruges jævnligt som kilde i danske nyhedsmedier, når der er brug for grundig baggrundsviden om bl.a. Tyrkiet, Islamisk Stat, Syrien, Afghanistan, konflikter i Mellemøsten og islamistisk terror. Deniz Serinci vil denne aften holde et oplæg for os om aktuelle forhold i Mellemøsten, og om hvorfor islamistisk terror er så svært at nedkæmpe.

Sted: Menighedshuset, Sletteskovvej 2a, 6000 Kolding
Deltagelse er gratis.