Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Åbent hus på kirkegården

Dato
Torsdag d. 2. september 2021, Kl. 16:00 til kl. 19:00
Sted
Nr. Bjert Kirke, Sletteskovvej 2, 6000 Kolding

Kom og få en snak med graverne Niels Henrik Hansen og Peter Fuur – vi byder på en kop kaffe.

Torsdag den 2. september kl. 16.00-19.00  Søndag den 5. september kl. 12.00-14.00 Kirkegården v. Nr. Bjert Kirke, Sletteskovvej 2a, 6000 Kolding

Den 1. juni 2021 tiltrådte vores 2 gravere officielt i deres nye stillinger. Niels Henrik Hansen som graver, og Peter Fuur som gravermedhjælper, med ansvar for bogholderi. 

Vores idé med åbent hus er at møde brugerne af kirkegården og folk i Nr. Bjert, da vi som regel er på kirkegården på de tidspunkter hvor mange er på arbejde. 

Kom forbi til åbent hus, så kan vi i ro og mag kigge på det gravsted, der hører til jeres familie, og diskutere om alt er optimalt for jer.  Derudover kan der være mange spørgsmål vi kan vende.  - Hvad er planerne for kirkegården?  - Hvad er mulighederne for gravsteder (Kan man reservere et sted?) - Hvad er økonomien ved begravelser/bisættelser  - Hvad er der af pasningsmuligheder af gravsteder?  - Kan der laves om på vores nuværende pasningsaftaler? 

Det kan også være du har en spændende historie, du kan fortælle om kirken/kirkegården, og ellers er du velkommen til at bare at komme herover og nyde en kop kaffe og roen i de skønne omgivelser. 

Vi glæder os til at se jer!

Graver Niels Henrik  Mobil: 6162 7948 Mail: graver@nrbjertkirke.dk

Administrativ Gravermedhjælper Peter Fuur Andersen Mail: graver@nrbjertkirke.dk